Як протистояти життєвим бурям, не впадаючи у відчай

Є бурі (проблеми), з якими ви можете зіштовхнутися через те, що зробили неправильний вибір. До того часу все йде нормально. Але що, коли шукаєш Бога, робиш усе правильно, а труднощі однаково виникають?

Що відбувається?

  • Як правило, в такі моменти люди починають сумніватися в Богові, скаржитися, впадати у відчай, зневірятися і навіть думати, щоб відмовитися від віри.
  • Те ж саме сталося, коли Ісус послав своїх учнів через море, і на них обрушила буря (Від Матвія 14:22-33).
  • Учні послухалися Ісуса, і виникла буря. Є люди, які втрачають віру, вступають у конфлікти. Зрозумійте: не кожен день все вдається, але Він бачить вашу боротьбу і приходить вам на допомогу в потрібний час. Навчіться довіряти, тому що все відбувається не у ваш час, а в час Божий.
  • Змініть своє мислення, коли зіштовхуєтеся з бурями. Не дозволяйте фінансовому життю вплинути на вашу віру, йдіть у покорі Всевишньому, і ви подолаєте час, бурі, труднощі.

Крім того:

Не бійтеся, бо страх змушує вас падати, як це було з Петром. Бог з вами, вірте, що це спрацює, вірте в себе, не здавайтеся, вчіться довіряти. Також приходьте в середу та неділю, щоб шукати величезне багатство, Дух Божий. Тільки так ви будете перемагати, тому що всередині вас буде добре.

Конгрес Успіху:

Більше ви можете дізнатися на лекціях Конгресу Успіху, що проходять щопонеділка в Храмі Духа Святого. Час: 10:00, 15:00 та 19:00.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


Карта сайта