Хто зацікавлений в тому, що люди не вірять у Бога? Те, що вам ніхто не скаже…

Сьогодні у світі існує рух за викорінення Бога з суспільства та висміювання християнської віри.  Наприклад, в одній із шкіл Бразилії видали наказ вчителям не говорити в класі абсолютно нічого, що стосується Бога. Тобто у світі є намагання усунути Бога з життя людей. То хто ж зацікавлений в тому, що люди не вірять у Бога?

Очевидно, першим зацікавленим є диявол. Диявол, заклятий ворог Бога, звичайно, не хоче, щоб люди вірили в Нього. До речі, він працює для того, щоб люди думали, що ні Бога, ні диявола немає, тому що якщо вони будуть думати, що Бога немає, то їм не потрібно буде Його поважати; і якщо вони будуть думати, що й диявола не існує, то не будуть його боятися. Отже, диявол зацікавлений у тому, щоб люди жили в невірі в Бога і в нього, щоб він міг вільно працювати.

Однак за своєю природою люди хочуть вірити в Бога, тому що Бог помістив вічність у серце людини. Кожна людина має цю жагу пізнати свого Творця, але, знаючи це, диявол замінює віру в Бога вірою в фальшивих богів. А що таке фальшивий бог? Це те, що людина боготворить або ставить на перше місце. Диявол продовжує створювати цих ідолів і богів, щоб поглинати увагу, час, енергію, гроші, зусилля та мету в житті людини.

Сьогодні ми бачимо, наприклад, уряди, які мають ідеології, що прагнуть зайняти місце Бога. Наприклад, є уряди, які забороняють церкви, але виправдовують злочинність; інші закривають церкви або перешкоджають їх відкриттю, але відкривають клініки для людей, які приймають наркотики; є такі, що заарештовують пасторів, але випускають бандитів; інші, які забороняють поширення Євангелія на телебаченні та радіо, але пропагують медіа-контент, який руйнує сім’ю та суспільство через антихристиянські та антисімейні цінності.

Отже, багато хто зацікавлені в тому, щоб люди не вірили в Бога, але ви обираєте, кому хочете вірити. Ісус сказав:

«Хто увірує й охриститься, буде спасений, а хто не ввірує засуджений буде.»
(Від Марка 16:16)

Існує дуже велика боротьба, щоб вкрасти вашу віру в Бога, але ваша віра – це лише ваш вибір і нікого іншого. Не забувайте про це.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


Карта сайта