Ви б не зрадили Бога, чи не так?

Напевно, вас вже кимось змінювали чи замінювали і, можливо, ви чули таку фразу: “Ви мені більше не потрібні. У мене вже є інша людина на це місце”. Як ви себе відчували? Багато хто пережив зраду в стосунках і був замінений; інші були звільнені з роботи і на їх місце поставили інших. У будь-якому випадку, біль від заміни впливає на наше єство та нашу сутність.

Заміна показує, що ми були недостатньо хороші, і це не є чимось приємним.

Це також те, що більшість людей роблять щодо Бога, коли знаходять Йому заміну.

Щоразу, коли ви бачите, як людина ставить своє майбутнє на інші цілі, вона замінює Бога, але тільки Бог є тим, хто може задовольнити всі наші бажання та дати нам безпеку.

Є ті, хто покладає свої сподівання на науку, дослідження, читання та знання. Людина готується, відвідує курси та спеціалізується, щоб заробити багато грошей. Таким чином, в кінцевому підсумку вона замінює Бога цим Його творінням. Гроші були створені Богом, але коли ви вкладаєте в них свою силу, ви обмінюєте Бога на них.

Бог є джерелом усього розуму, але коли ви ставите все це вище за Нього, ви замінюєте Його. Є люди, які вірять у знаки, зірки, учителів, знаменитостей, духовних наставників і стають залежними від інших людей. Багато хто не хоче приймати релігію, але хоче, щоб їх називали духовними. Є ті, хто хоче використовувати методи медитації, метафізики, астрології та закону тяжіння, але все це змушує їх забути використовувати віру. Вони тільки хочуть отримати благословіння, які може принести віра. Це як хотіти когось любити, але відкидати шлюб; бажаючи благ спільного життя, але не бажаючи застосовувати правила, щоб мати їх.

Як ви думаєте, як Бог ставиться до цього? Перша з десяти заповідей говорить:

“Хай не буде тобі інших богів передо Мною!”
(Вихід 20:3)

Якщо ви не слухняні найбільшій заповіді, уявіть решті. Біблія навіть розглядає це в інших місцях:

“Щоб дізналися зо сходу сонця й з заходу, що крім Мене немає нічого; Я Господь, і нема вже нікого.”
(Ісаї 45:6)

та

“Пам’ятайте про давнє, відвічне, бо Я Бог, і немає більш Бога, й нікого, як Я.”
(Ісая 46:9)

Навіть ненавмисно, ви могли створити замінник у своєму житті. Якщо це сталося, ви повинні викинути зі свого серця бога, якого ви створили, і звернутися до Єдиного Істинного Бога. Тільки Він виконає те, що потрібно у вашому житті. Потрібно звертатися до Нього і ніколи не замінювати Його.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


Карта сайта