Процес є частиною перемоги

Перш ніж сповняться Божі обітниці, це природно стикатися з труднощами. Насправді вони навіть корисні, оскільки, коли ви проходите через цей процес, це робить вас сильнішим, зрілішим і створює для вас умови, щоб заволодіти перемогою.

Залишити речі та людей позаду

Будуть моменти, коли вам доведеться залишити речі та людей. Іноді на деякий час, іноді назавжди. Наприклад, навчатися в іншій країні або працювати досить довгий час та перебувати далеко від дружини. Або позбутися якоїсь власності, наприклад автомобілю, щоб інвестувати у щось інше.

Це час процесу, але коли обітницю виконано, все, що було залишене, повернеться. Матері Мойсея, наприклад, довелося пережити біль розлуки зі своїм сином під час його підготовки в Єгипті (Дії 7:20-22). Після виконання обітниці його сім’я знову возз’єдналася. Тому не будьте чутливою людиною, яка плаче через втрату чогось у важкій ситуації. Це все частина процесу.

Вміти чекати

Обітниці відбудуться не в той час, коли ми хочемо, а в Божий час. Не хвилютеся. Багато хто хоче отримати відповідь, не проходячи через процес або тоді, коли вони хочуть. Навчіться чекати і довіряти.

Звикнути до самотності

Під час цього процесу зазвичай стикаються з критикою, відсутністю розуміння, людьми у вашій власній родині, які не бачать вашого потенціалу. Тому не чекайте ні від кого підтримки чи визнання. Також будьте обережні, щоб не запитувати думку чи пораду кожного, оскільки кожен говорить щось своє. Слухайте Бога, просіть Його керівництва, тому що Він говорить і дає нам мир.

Використовувати свою віру

Ви можете зустріти на своєму шляху лихих людей, тому необхідно використовувати віру, молитися, перш ніж щось починати, не покладатися повністю на когось; не довіряти тому, що дуже легко. Тому, коли ви живете по вірі, Бог захищає вас, і той, хто чинитиме зло проти вас, не матиме успіху.

Ви зіткнетеся з бійками, пустелями, перешкодами, вас чекають розчарування. Через це пройшов сам Господь Ісус. Але стикайтеся зі складними ситуаціями без страху, якщо Бог поставить вас перед викликом, у союзі з Ним, ви переможете.

Дізнайтеся більше:

Беріть участь у лекціях “Процвітання з Богом”, які відбуваються щопонеділка у Храмі Духа Святого о 10:00, 15:00 та 19:00 за адресою: Київ (метро Олімпійська), вул. Тарасівська, 44.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


Карта сайта