Математика розумної віри

Слово Боже подібне до математики. Якщо ви покладете яблуко до іншого яблука, у вас буде два яблука. Якщо у вас є два яблука і ви з’їсте одне, то залишиться одне. Математика така, як і розумна віра. Ось що Ісус показує у своєму Слові стосовно прощення.

Ісус каже в Євангелії від Матвія 6:14-15:

«Бо коли ви будете прощати людям їхні провини, то простить і вам Отець ваш Небесний. Але коли ви не прощатимете людям їхніх провин, то й Отець ваш не простить вам провин ваших».

Ми всі маємо розум і маємо здатність підкорятися або не підкорятися написаному. Або ви слухаєтеся і отримуєш користь від слухняності Божому Слову, або ви не слухаєтеся і продовжуєте стогнати через страждання в цьому світі.

Ось що мається на увазі під розумною вірою: це така віра, в якій ви мудро застосовуєте Слово Боже. Віра йде рука об руку з мужністю, і кожен, хто має мужність підкорятися Слову Божому, має мужність досягти переваг обітниць.

Коли я прощаю, я роблю собі добро і відкриваю у своє життя двері прощення від Вічного Бога Отця. Це розумна віра.

Чи ви мене пробачите, чи не пробачите, що станеться в моєму житті? Нічого. Ви пробачите мені, і ви отримаєте від цього користь. Якщо ви не будете прощати, тоді ви будете засудженим.

Прощення приходить від Бога, від Судді суддів. Коли людина прощає, вона стає обраною Богом, тому що вона простила, а потім і їй прощається, і коли вона прощена, вона отримує мир. Ось так: 2 + 2 — це 4. Потрібно просто оцінити своє життя, зважити його і пробачити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


Карта сайта