Чому результати, які ви отримуєте, не такі, як ви очікували?

Якщо ви не бачите результатів своїх зусиль, старання та самовідданості, ця стаття для вас. Зрозумійте, що вам необхідно зробити, щоб насправді бачити, як ваше життя рухається вперед і розвивається.

Багато людей борються з проблемами, які ніколи не вирішуються. Однак ця ситуація не виникає через відсутність зусиль, навпаки. Багато хто, до речі, вживав заходів проти поганої ситуації, пов’язаної з хворобою, бідністю чи поразкою в професійній сфері, але вони не мали напрямку для досягнення результату, якого так очікували.

Є ті, хто покладається на релігійність, і також є ті, хто намагається за будь-яку ціну знайти вихід. Вони не змиряються перед викликами, навпаки: вони щодня докладають зусиль та плекають у собі обурення, але не спрямовують його так, щоб досягти своїх цілей. Таким чином проблеми, схоже, збільшуються.

Обурення, віра та дії

Таке обурення було всередині Гедеона. В Біблії розказується, що він жив у період, коли мідіянітяни, вороги Ізраїлю, змушували ізраїльтян страждати від голоду, злиднів, гноблення та приниження протягом семи років. Страх ізраїльтян був настільки сильним, що вони втекли з міст у гори й ховалися в печерах і твердинях (більше прочитайте в Суддів 6:2).

Гедеон, однак, не ховався. Він працював, молотячи пшеницю, в місці, яке було дуже маленьким, але це гарантувало йому засоби до існування. Таке ставлення, до речі, означало сором і приниження, і саме в цьому контексті виявилося його обурення, як ми читаємо в Суддів 6:11-14:

«І прийшов Ангол Господній, і всівся під дубом, що в Офрі (…). І явився до нього Ангол Господній, і промовив йому: Господь з тобою, хоробрий мужу! А Гедеон сказав до нього: О, Пане мій, якщо Господь з нами, то нащо прийшло на нас усе це? І де всі Його чуда, про які оповідали нам наші батьки, говорячи: Ось з Єгипту вивів нас Господь?.. І обернувся до нього Господь і сказав: Іди з цією своєю силою, і ти спасеш Ізраїля з мідіянської руки. Оце Я послав тебе.»

У Біблії з нотатками віри єпископ Едір Маседо пояснює, що «Гедеон був обраний не за його фізичну силу чи вміння воїна. Тим більше, він не був із відомої родини й не мав якогось особливого таланту. Він мав лише обурення й віру, тому, враховуючи ситуацію, в якій він опинився, йому було нічого втрачати! Хоча він не знав цього, Гедеон носив у собі рішення покласти край приниженню свого народу». Єпископ підкреслює силу віри: «Як частинка Бога всередині нас, вона [віра] є найбільшою духовною силою, доступною кожній людині. Враховуючи це, як хтось може почуватися слабким? Багато хто з людей страждає, тому що ігнорує цю силу і починає жити підкореним злу».

Гедеон вислухав Ангела Господнього і зрозумів, як він може змінити цю ситуацію. Він, який був із бідної родини, навіть сумнівався, що його обрано визволити Ізраїль від ворогів, але, випробувавши Бога (Суддів 6:17-21), він подолав свої сумніви і отримав Божественний напрямок. Він зрозумів, що більше не буде залежати від своїх сил, і що його обурення може бути ефективно використано. Так і сталося, як ми бачимо в біблійній послідовності, яка показує, що він підкорився вказівкам, які прийшли від Бога. «Щоб подолати наші проблеми, ми спочатку повинні подолати (перемогти) самого себе, свої сумніви, страхи і всі перешкоди, які блокують дію віри», – коментує єпископ Е. Маседо, посилаючись на Суддів 6:25. Навчений Богом, Гедеон розробив стратегію та мав напрямок для досягнення перемоги над мідіянітянами, і те саме відбувається, коли сьогодні люди правильно використовують свою віру.

Якщо ви шукаєте напрямок для своєї кар’єри на основі Слова Божого, беріть участь у Конгресі Успіху. Зустрічі відбуваються щопонеділка у Храмі Духа Святого о 10:00, 15:00 та 19:00.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


Карта сайта