Це єдиний спосіб завоювати розум Христа

Як можна завоювати розум Христа?

Зрозумійте:

  • Як це можливо, щоб Бог просив людину бути досконалою, якщо тільки Він досконалий? Бог ніколи не вимагатиме чогось, чого неможливо досягти, але багато хто досі сприймає це як щось недосяжне.
  • Тим не менш, про що ви думаєте, тим ви живете.
  • Ви стаєте досконалим, коли оволодіваєте Божими думками у своїй голові; коли ви думаєте Божими думками, ви стаєте досконалим, тому що Божі думки досконалі!
  • Саме в розумі все починається, це джерело всього існуючого. Якщо ви хочете створити досконале і прекрасне життя для себе і для Бога, вам необхідно, перш за все, змінити свої думки.

Що говорить Біблія:

«Щоб відкинути, за першим поступованням, старого чоловіка, який зотліває в звабливих пожадливостях, та відновлятися духом вашого розуму, і зодягнутися в нового чоловіка, створеного за Богом у справедливості й святості правди.» До Ефесян 4:22-24

Що вам потрібно знати:

  • Думки формуються словами, і щоб думати Божими думками, вам потрібно живитися Його Словом, яким є Біблія.
  • Тоді ваші думки будуть спрямовуватися всім, що чисто, досконало і до вподоби Йому.
  • З іншого боку, диявол також вміє брати ваші слова про поразку, біль, страх і страждання і тим самим маніпулювати вашими думками.
  • Якщо він контролює те, що ви чуєте, що ви бачите, що читаєте і все, що спадає вам на думку, він також контролює ваше життя.
  • Тому контролюйте слова, які ви чуєте, і таким чином ви станете досконалими перед Богом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


Карта сайта