3 поради, які зроблять вас найбагатшим

1. ПОСТАВТЕ В ПРІОРИТЕТ ВІЧНЕ

“Дух бо Святий вас навчить тієї години, що потрібно казати! І озвався до Нього один із народу: Учителю, скажи братові моєму, щоб він спадщиною поділився зо мною. А Він відказав йому: Чоловіче, хто поставив над вами Мене за суддю або за подільника? І промовив до них: Глядіть, остерігайтеся всякої зажерливости, бо життя чоловіка не залежить від достатку маєтку його.”
(Від Луки 12:12-15)

Коли Господь Ісус почав говорити про Святого Духа, хтось із тих, хто слухав, перервав його, щоб Він наказав його братові поділити спадщину, тобто він був із Господом Ісусом, але його пріоритетом були лише гроші за спадщину, а не найбільше багатство, що йому було запропоновано на той момент.

2. НЕ ПЕРЕЖИВАЙТЕ ПРО ЗАВТРА

“І Він розповів їм притчу, говорячи: В одного багача гойно нива вродила була. І міркував він про себе й казав: Що робити, що не маю куди зібрати плодів своїх? І сказав: Оце я зроблю, порозвалюю клуні свої, і просторніші поставлю, і позбираю туди пашню свою всю та свій достаток.”
(Від Луки 12:16-18)

Скільки тих, хто дбає лише про завтрашній день? Так, дуже важливий і хліб наш насущний. Але оскільки вони хочуть тільки гроші, щоб наповнювати ними свої житниці, вони не переживають і діють нерозумно, інвестуючи в те, що є неправильним або незаконним, і це мучить їхнє сумління, але так як єдина мета – це наповнити житниці (банківські рахунки), вони не звертають увагу на це.

3. НЕ ТРИМАЙТЕСЯ ЗА ПЕРЕДБАЧУВАНЕ ВІДЧУВАННЯ БЛАГА

“І скажу я душі своїй: Душе, маєш багато добра, на багато років складеного. Спочивай, їж та пий, і веселися! Бог же до нього прорік: Нерозумний, ночі цієї ось душу твою зажадають від тебе, і кому позостанеться те, що ти був наготовив?”
(Від Луки 12:19,20)

Хибне почуття благополуччя через комфорт, який приносить гроші, зробило багатьох людей інертними  щодо спасіння своєї душі. Ми не говоримо, що багатство – це зло, але показуємо, що найбільше багатство не в тому, чим ви володієте, а в спасінні вашої душі.

ВИ ПОВИННІ БУТИ БАГАТИМИ ДЛЯ БОГА!

“Так буває і з тим, хто збирає для себе, та не багатіє в Бога.”
(Від Луки 12:21)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


Карта сайта